Doe mee met donatie Cafe ’t Paleis

Aanstaande zaterdag 14 november vindt er een bijzonder optreden plaats wat enkel via online-streaming te zien is. Aanleiding is de brand die een paar weken geleden gewoed heeft bij Café ’t Paleis in Nijmegen.


Het café aan de Priemstraat in Nijmegen is al jaren het stamcafé van Frank Boeijen en Ger Hoeijmakers. Op initiatief van Penelope Janssen hebben zij de handen ineen geslagen en organiseren zij een optreden wat zal plaatsvinden bij Good Vibrations. Eigenaren Augusto Titarsole en Angelique Verhoeven waren direct enthousiast over het idee en stellen hun theater beschikbaar om vanuit daar te kunnen uitzenden.

Frank en Ger zullen samen een aantal nummers ten gehore brengen. Penelope zal met haar band, waar ook Augusto deel van uitmaakt, covers spelen, die door de kijker kunnen worden aangevraagd. Daarnaast zal ook Sinan Can aanwezig zijn om op geheel eigen wijze invulling geven aan het programma.

Om het optreden te kunnen zien, vragen we om een vrijwillige bijdrage, die ten goede zal komen aan Café ’t Paleis. Het idee is om een kunstwerk van alle donaties te kunnen kopen, wat in het café een mooie plek zal krijgen.
Natuurlijk is dit initiatief ook om uitbaters Frank van de Laak en Murvin Eliazer een hart onder de riem te steken!

Kijk hieronder naar de video met de oproep van Frank.

Dus wil jij zaterdag 14 november om 20.00 uur het optreden zien van Frank en Ger en daarnaast van Penelope met haar band, vul dan onderstaand formulier in, doneer en ontvang alle nodige informatie en de persoonlijke link naar het optreden.

Wij rekenen op jullie: Steun café ’t Paleis!

    Doe mee en doneer voor Café 't Paleis.
    Vul onderstaand formulier in en ontvang via de mail alle verdere details.