Lid worden?

 

Wat is FBI?

FBI staat voor Frank Boeijen Informatie en is een genootschap van geïnteresseerde muziekliefhebbers van het werk van Frank. Een actief genootschap dat vanaf 1982 bestaat.

Als lid van FBI ontvang je een aantal malen per jaar een verrassing. Het  gaat om exclusieve items die niet in de winkel verkrijgbaar zijn.

Maar FBI biedt meer…

fbi%20logo kopieVoor leden van FBI is er een besloten forumgroep op Facebook. Met je persoonlijke Facebook-account wordt je als FBI lid toegevoegd aan het forum. Voorafgaand aan de nieuwe theatertournee is er soms een avant-première voor de FBI leden. Een sneakpreview van de theatertournee, met daarna naborrelen in de foyer van het theater.
 Kortom: een exclusieve aangelegenheid, speciaal voor leden.

Word nu lid en ontvang een DVD met concertregistratie 2017 kado!

Vul het aanvraagformulier in.

Praktisch

Vul het aanvraagformulier in en maak het lidmaatschapsgeld (€ 17,50 per jaar) over op bankrekening NL94RABO0124805450 ten name van de Stichting Fanclub Beheer te Waspik. Vermeld in de omschrijving je naam en postcode. 
Zodra je aanmelding en het lidmaatschapsgeld binnen zijn, ontvang je een bevestiging, het boekje en toevoeging op de besloten FBI Facebook groep.

 

 
X