Home » FBI

FBI

Wat is FBI?

FBI staat voor Frank Boeijen Informatie en is een genootschap van geïnteresseerde muziekliefhebbers van het werk van Frank. Een actief genootschap dat vanaf 1982 bestaat.

Als lid van FBI ontvang je een aantal malen per jaar een verrassing. Het  gaat om exclusieve items die niet in de winkel verkrijgbaar zijn.

Maar FBI biedt meer…

fbi%20logo kopieVoor leden van FBI is er een besloten forumgroep op Facebook. Met je persoonlijke Facebook-account wordt je als FBI lid toegevoegd aan het forum. Bovendien ontvang je, als je nu lid wordt, het laatst verschenen item als welkomst cadeau.

Vul het aanvraagformulier in.

Webshop

Speciaal voor FBI leden hebben we een webshop. Hier kun je items bestellen die alleen voor FBI-leden beschikbaar worden gesteld. Deze zijn dus niet in de winkel te koop. Met je lidmaatschapsnummer kun je bestellingen plaatsen.

Bezoek hier de webshop.

Hou je lidmaatschapsnummer bij de hand. Dit heb je nodig om bestellingen te kunnen plaatsen.

Praktisch

Vul het aanvraagformulier in en maak het lidmaatschapsgeld (€17,50 per jaar) over op bankrekening NL94RABO0124805450 ten name van de Stichting Fanclub Beheer te Waspik. Vermeld in de omschrijving je naam en postcode. Zodra je aanmelding en het lidmaatschapsgeld binnen zijn, ontvang je een bevestiging, de DVD en toevoeging op de besloten FBI Facebook groep.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boeijen Music Management via de onderstaande button.

Neem contact op.
Geen lid worden, maar wel de nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in
    Lid worden?
    Meld je hier aan