AANKONDIGING CLUBTOUR NAJAAR 2022

Frank Boeijen - Maarten Ederveen 58

Hoe zou de Nederlandstalige popmuziek eruit zien zonder Frank Boeijen? In een carriére die inmiddels ruim veertig jaar beslaat, heeft hij het genre mede vormgegeven.

We kennen de hits allemaal: Zwart Wit, Kronenburg Park, De Verzoening en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is, inmiddels solide verankerd in het collectieve geheugen.

Op de vooravond van de release van zijn nieuwste album Subliem Gebaar op gekleurd vinyl, kondigt Frank zijn clubtour aan.

In de maanden oktober en november 2022 treedt Frank met zijn band op in een aantal poppodia in ons land. Een uitzonderlijk gebeurtenis, want het is (op een aantal kleinere optredens in de Corona-periode na) inmiddels twintig jaar geleden dat hij in deze podia te gast was.

De clubtour wordt op de verjaardag van Frank afgesloten in TivoliVredenburg – Utrecht.

De unieke sfeer, het karakter van de podia en een setlijst vol hits en recent werk zullen bijdragen aan een onvergetelijke avond.

Met zijn muzikale kompanen Ton Snijders (toetsen), Peter van Benthem (gitaar), Ger Hoeijmakers (gitaar), Mark Stoop (drums) en Charles Nagtzaam (bas) neemt Frank je mee op een muzikale reis door de tijd.

De voorverkoop start op zaterdag 30 april om 12.00 uur.

Kaarten zijn te bestellen via Ticketmaster of via de site van de poppodia.
Kijk in de concertagenda voor de juiste links.

Deel dit bericht