Clubtour aanvullende informatie

do 26 november Paard – Den Haag

Iedereen die al een kaartje gekocht had voor dit optreden krijgt via Paard – Den Haag een mail. Helaas kunnen er maar 30 personen per optreden aanwezig zijn. Hoe je hierbij aanwezig kunt zijn, staat beschreven in die mail. Degenen die we helaas teleur moeten stellen, krijgen een persoonlijke code om het streamingsconcert van 21.30 uur gratis te kunnen kijken. Had jij geen kaartje gekocht, maar wil je wel graag het streamingsconcert kijken, dan kun je binnenkort hiervoor een kaartje kopen. Heb je hierbij hulp nodig, klik dan hier voor de uitleg.


za 28 november Vereeniging – Nijmegen

Dit optreden is helaas vervallen. Iedereen die een kaartje heeft gekocht, ontvangt via De Vereeniging een mail en krijgt het aankoopbedrag retour.


za 28 november Schouwburg – Cuijk

Dit optreden is zojuist toegevoegd. Kaarten bestellen doe je via Schouwburg Cuijk: https://schouwburgcuijk.nl/voorstellingen

Di 1 – wo 2 – do 3 en vr 4 december Hedon – Zwolle

Iedereen die een kaartje gekocht had voor het optreden in Zwolle heeft inmiddels bericht ontvangen en heeft een keuze kunnen maken voor één van deze dagen. Houd de site van Hedon in de gaten, want er komen een paar kaarten beschikbaar, verspreidt over deze dagen. Het optreden op vrijdag 4 december om 21.30 uur wordt gestreamd.  Kaarten kun je binnenkort kopen. Heb je hierbij hulp nodig, klik dan hier voor de uitleg.

do 10 december: Alkmaar – Victorie

Kaarten die gekocht waren voor zaterdag 14 november blijven geldig. Iedereen heeft vanuit Victorie daarover een mail met informatie ontvangen.

12-29 december Nijmegen -Doornroosje

Vanaf dinsdag 24 november om 10.00 uur start de verkoop via de site van Doornroosje. Bestellen kan hier.

Er wordt acht avonden opgetreden. Dit betekent dat we 16 optredens kunnen aanbieden waarbij per optreden 30 mensen aanwezig kunnen zijn. Het concert op 29 december 21.30 uur is ook per live-stream te bestellen en te bekijken.