INFO OPTREDENS NOVEMBER / DECEMBER

Frank Boeijen - Maarten Ederveen 58

Helaas zijn de maatregelen wederom aangescherpt en mogen de optredens in de poppodia met vrije staanplaatsen niet doorgaan. De komende dagen zal duidelijk worden of het optreden toch doorgaat met geplaceerde zitplaatsen, of verplaatst wordt. Iedereen die een kaart gekocht heeft, wordt via de mail door het poppodium op de hoogte gesteld van de mogelijkheden om de kaarten te behouden of in te leveren en het geld retour te krijgen.

Info over de betreffende optredens:
13 november Maastricht: wordt verplaatst naar 5 november 2022. Kaarten blijven geldig. Iedereen die een kaart gekocht heeft, ontvangt een mail van de Muziekgieterij.
17 november Utrecht: Gaat door in de theaterzaal met zitplaatsen. Placering op volgorde van binnenkomst. Iedereen die een kaart gekocht heeft, ontvangt een mail met aanvullende info van TivoliVredenburg.
19 november Tilburg: Gaat door, met zitplaatsen. Placering op volgorde van binnenkomst. Iedereen die een kaart gekocht heeft, ontvangt een mail met aanvullende info van 013.
20 november Haarlem: wordt verplaatst naar 14 oktober 2022. Kaarten blijven geldig. Iedereen die een kaart gekocht heeft, ontvangt een mail van Patronaat.
28 november Zwolle: wordt verplaatst naar 20 oktober 2022. Kaarten blijven geldig. Iedereen die een kaart gekocht heeft, ontvangt een mail van Hedon.
1 december Nijmegen: wordt verplaatst naar 24 november 2022. Kaarten blijven geldig. Iedereen die een kaart gekocht heeft, ontvangt een mail van Doornroosje.


Deel dit bericht