Bericht van Frank

Beste mensen,

Hier even weer wat woorden van uw dienaar van de Muze. Vanavond zullen de eerste optredens van de clubtour plaatsvinden.

Het komt me zo voor dat er duidelijkheid moet zijn over: is het veilig? Zoals je weet houden we ons strikt volledig aan de maatregelen. Een zaal met een capaciteit van ruim 1000 mensen; wordt beperkt tot 85 mensen bijvoorbeeld.

Twee aan twee. Met ruim anderhalve meter ertussen. Je zit aan een tafeltje. Met een lampje, een drankje en wie weet een bloemetje. Met twee personen dus. Dit geeft wellicht een intieme sfeer. Waaraan het repertoire is aangepast.

We kijken enorm uit naar de concerten! En zijn blij dat we eindelijk weer muziek voor een publiek mogen maken. We hebben te doen met ons Belgisch publiek. Zoals wij, hadden ze zich verheugd eindelijk weer naar een concert te kunnen komen. Maar helaas..

Onze gedachten zijn bij jullie. Hier in Maastricht schijnt de zon. Laten we hopen dat het een aankondiging van nieuwe tijden zal zijn. Een tijd van bezinning. Een tijd van verandering. Een tijd van medemenselijkheid.

Niemand weet wat de toekomst brengt. Uiteindelijk zal ook de muziek zegevieren. De weerloze schoonheid. Met een onzichtbare kracht gaan wij moedig voorwaarts. Ik wens ons geliefde publiek mooie concerten toe. We zijn verheugd het weer te mogen doen.

Wees voorzichtig,

wees voorkomend,

in liefde,

groet van Frank.

 

Foto: William van der Voort

Deel dit bericht